Tuning Show 2014-ben is!

 2014.03.12. 11:47

A közlekesek, autó- és motorőrültek körében méltán közkedvelt Autó, Motor és Tuning Show idén is megnyitja előttünk kapuit március 21. és 23. között, így újra eltölthetünk egy kellemes hétvégét a Hungexpon nagy álmokat dédelgetve, új ötletek után kutatva.

amts.jpg

A Tuning Show mindnyájunkat érdekel.

Érdekli azt, aki különleges megoldásokat szeretne látni, aki olykor előre gondolkodik, és ötleteket gyűjtve érkezik a rendezvényre, mert szeretné látni, hogyan fest a TDI motor kis paripájának motorháztetője alatt, és megérdeklődné a kiállítóktól, hogy mire készüljön fel, ha átalakításokba szeretne kezdeni.

Érdekli azt, aki nem szereti a beszürkült, egyszerű, városban szaladgálós autókat, hanem igényesen felújított és megépített különlegességeket akar látni, legyen szó akár 40 éves veteránokról, akár nemrég még a szalonban álló fiatal gépekről.

Érdekli azt, aki egyszerűen csak szeret szép autókat és motorokat nézegetni, aki kíváncsi a nagy márkák legújabb modelljeire, aki szívesen ülne be olyan kocsiba, amilyenbe valószínűleg sajátjaként soha, vagy csak sok év múlva ülhetne be.

Ha nem elég, hogy egész nap csodálkozva sétálhatsz a szebbnél szebb járgányok között, számos programon is részt vehetsz, melyekről a www.amts.hu oldalon tájékozódhatsz.

Egy biztos: az autózásnak van múltja, van jelene, és van jövője. És mi más is motoszkálhatna így közlekesként a fejünkben, ha nem az, hogy a jövő bennünk rejlik. Csak meg kell ragadni!

Címkék: ajánló motor program autó

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhir.blog.hu/api/trackback/id/tr795856069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása