Kapszulahotel

 2016.06.22. 23:53
Szeretnél egy óriási kalandban részt venni, ugyanakkor pihenni is szeretnél ?! Unod a sátrazást, aggódsz az értékeid miatt és valami újra vágysz?
KAPSZULAHOTEL A MEGOLDÁS!

A Kapszulahotel blokkonként 50 db 1,13 méter széles 1,13 méter magas 2,30 méter mélységű alvó fülkéből áll, mely kettő, átlagos testalkatú személynek kínál kényelmes alvó, tartózkodó helyet.

Központi recepción történik a bejelentkezés. Biometrikus véna szkenner ellenőrzi a bejelentkezés után a lakók jogosultságát, itt kapja meg a lakó a fülkéje kulcsát.

A blokkokban légkondicionáló készülék teszi komfortossá a tartózkodást. A fülkékben világítás van, a recepción ingyenes telefontöltési lehetőség.

A Kapszulahotel a B kempingben kap helyet, mely az éjszakai helyszínekhez nagyon közel van, viszont emiatt zajosabb, mint az A kemping, amely a Drótszamár Kemping területén helyezkedik el.

Fontos infó, hogy a Kapszulahotel befogadó képessége 300 fő, ezért érdemes minél előbb foglalni!

Az EFOTT-on a Kapszulahotel egy fő részére 5000 Ft/éj, két fő esetén 8000 Ft/éj.

Amennyiben egész hétre foglalnál szállást, kattints IDE!

Viszont, ha csak hétvégére szeretnél szállást foglalni, akkor írj emailt a szallas@efott.hu email címre!

Képeket pedig ITT tudsz megnézi a Kapszulahotelről!

Mobil Páncélterem

Önfeledten akarsz szórakozni, nem akarsz az értékeidért aggódni, korlátlanul akarod tölteni a telefonodat vagy bármilyen eszközödet?

Az Ohana festivalservice Mobil Páncélterme egy kamionba épített páncélterem, melyben 600-1200 db különböző méretű széfrekesz és csomagmegőrző található.

Minden széfrekeszben telefontöltéshez 230V-os aljzat. A beléptetést biometrikus véna szkennervégzi, kizárva az illetéktelen hozzáférést.

A biometrikus beléptetés miatt a rendezvény látogatójának nem kell kulcsot, mágneskártyát, magánál tartani (tehát elveszíteni sem tudja) nem kell PIN kódot megjegyeznie, csak ráteszi az ujját a véna szkennerre és hozzáfér az értékeihez, amelyeket egyébként nem szívesen hagyna a sátorban.

Bérlet ára: 5000 Ft

Napi alkalom: 1500 FT

Telefontöltőállomás

Egy fesztivál során mindenki számára az egyik legfontosabb dolog az élmény megörökítése. Manapság telefonok, táblagépek, fényképezőgépek nélkül elképzelhetetlen.

Az Ohana erre a szükségletre egy külön kiépített modern 640 db egységből álló töltőállomást biztosít a fesztiválozók számára.

Egyszerű,gyors,megbízható! Akik igénybe veszik a szolgáltatásainkat kapnak egy kártyát, amivel kiválthatják az értékeiket.

Töltés ára:

ha saját kábellel töltesz: 700 Ft

ha nincs kábeled: 900 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhir.blog.hu/api/trackback/id/tr768833720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása