Sorozatok a Közhír Blogon

 2013.03.27. 19:43

Álmatlanság, antiszociális magatartás, elégtelen táplálékbevitel, higiénia háttérbe szorulása, természetes fény kerülése, mozgás hanyagolása, állandó feszültségérzet, szemek kóros elváltozása, érzelmi ingerküszöb csökkenése, letöltési limit átlépése. Ha az imént megjelölt tünetek közül három vagy annál több jellemző rád, a diagnózis feltehetően sorozatfüggés.

sorozat_office_uk.jpg

Mivel a fent megjelölt szindrómából felépülni nem igazán lehetséges, az áldozatnak egyetlen lehetősége van: kielégíteni függőségét. Ekkor találkozhatunk egy igen súlyos problémával, mellyel előbb vagy utóbb minden függő szembesül. Elfogy a néznivaló. Ez abban az esetben kínos igazán, ha számunkra már nem kielégítő Berényi Miklós kujonsága, vagy Tamás atya tiltott szerelmi élete, halála és feltámadása.  Ebben lesz segítségetekre a Közhír Blog új, sorozatokat bemutató rovata. Olyan szériák kerülnek terítékre, melyek a magyar közönség előtt nem kerültek reflektorfény alá, nem döntögetnek sem nézői, sem letöltési rekordokat, azonban előkelő helyet foglalnak el e műfaj rangsorában. A sorozatok bemutatásán kívül a cikkek célja némi háttérismeretet nyújtani, illetve kissé boncolgatni a hétköznapi képsorok mögött meghúzódó gondolatiságot is. Ha kinőttél már MacGyverből és esetleg az ismerősöd polcán lévő Twin Peaks felé kacsingatsz; ha olyan tetthelyeket keresel, ahol a helyszínelők tényleg csak helyszínelnek, vagy ha kicsit jobban érdekel a valóság, mint hogy ki és hogyan járt anyátokkal, esetleg ha már régen voltak rekeszizom-bántalmaid a sok nevetéstől, akkor kattanj rá! Képekkel, videókkal, kritikákkal vár titeket az új sorozatajánló a Közhír Blogon.

sorozat_house_of_cards.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhir.blog.hu/api/trackback/id/tr185176441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

munkacsikristof 2013.03.28. 08:27:04

House of Cards kritikát! :)
süti beállítások módosítása