Bár még hátravan a vizsgaidőszak, de szépen lassan beköszönt a nyár, és egyúttal a fesztiválszezon.

Ha a „hagyományos” nagyok mellett (pl. Sziget, Volt, EFOTT) valami másra, rendhagyó élményre vágysz, akkor a Bánkitó Fesztivált neked találták ki.

bank.jpg

A fesztivált minden évben a Nógrád megyei Bánkon rendezik meg, a helyszín különlegessége és egyik fő vonzóereje pedig a névadó Bánki-tó, amely év közben is közkedvelt a horgászok körében. Helyüket 2009 óta minden évben átveszik pár napra (idén július 16. és 18. között) a fesztiválozók sokasága, a hangulat azonban a viszonylagos nagy létszám ellenére is családias marad, hiszen az ember folyton egy-egy ismerősbe botlik, de ha el is keveredne, rögtön talál újakat. A zene mellett (fellép többek között a Mary Popkids, a Middlemist Red, illetve az idei Karinapokról is ismert Margaret Island) a szervezők nagy hangsúlyt fektetnek a művészet megjelenésére is szabadtéri installációk és színházi előadások formájában, valamint a fesztiválon különböző szervezetek és szellemi műhelyek is bemutatkoznak.

Tehát ha idén valami másra (is) vágysz, akkor gyere a Bánki-tóra!

Címkék: ajánló szórakozás fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhir.blog.hu/api/trackback/id/tr477474004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása