egyetemi_napok_banner.gifA szezon egyik utolsó fesztiválja, amely annál nagyobb hangulatot ígér: neves dumaszínház fellépők: Kiss Ádám, Beliczai Balázs, Lorán Barnabás, külföldi világsztárok: Borgore, Sash!, a legnagyobb hazai zenekarok: Tankcsapda, Brains, Supernem, és a legmenőbb magyar lemezlovasok: Julia Carpenter, Andro várja a BME Egyetemi Napok látogatóit.

2007-ben, a Műegyetem fennállásának 225. évfordulóján rendezték meg első alkalommal a programot. Ekkor még csak egy egyszerű kis sátras rendezvény volt, mára azonban Budapest egyik meghatározó rendezvényévé nőtte ki magát a BME Egyetemi Napok.

A rendezvény célja, hogy minél több fiatal élvezhesse az Egyetemi Napok szolgáltatásait. Ennek érdekében 2010. óta nem emeltek a szervezők sem a jegyek, sem pedig a bérletek árát. Elővételben a háromnapos bérlet diákok részére 3500 forint, az esti programok diákigazolvánnyal 1500 forintos napijegy áron látogathatóak. Akik nem rendelkeznek diákigazolvánnyal, azok a bérletet elővételben 4500 forintért, a napijegyet 2500 forintért veheti meg. Jegyek egyébként már válthatóak a Ticket Express jegyirodáiban.

Idén még több fellépő várja a résztvevőket, mint eddig bármikor. Az előadók egyik csoportja, akik a magyar könnyűzenei élet meghatározói már korábban is szórakoztatták a közönséget az Egyetemi Napokon, mint a Tankcsapda, a Supernem vagy a Hősök. A második kategóriába tartoznak azok a fellépők, akik a közelmúltban robbantak be a köztudatba, mint például a Brains, vagy a Soerii & Poolek, aki látványos show-val készül. A 90-es évek sztárjai közül a Kozmix, az UFO és az Animal Cannibals képviselteti magát, de természetesen itt lesz Dévényi Tibi bácsi is. Idén is lesznek külföldi sztárfellépői rendezvénynek. Napjaink egyik legkiemelkedőbb dubstep producere és dj-je, az izraeli származású Borgore mutat be egyedi látványú showt a nyitónapon. Borgore mellett a 90-es évek popikonja SASH! ad várható felejthetetlen másfél órás koncertet. Ő az, akinek zenéjét kicsik és nagyok is ismerik, elég csak az Ecuador, La Primavera vagy az Adelante című számokat említeni. A Scooter mellett talán ő a másik legismertebb név a 90-es évekből. A Dumaszínház showman-jei közül Kiss Ádámot, Lórán Barnabást és Beliczai Balázst láthatjuk majd a színpadon.

Részletes program:
2012.09.11. kedd -BORGORE /ISR/, Brains, Andro, Hősök, Nagy Feró, Vis Maior, Ivan & the Parazol, The Corny Band, Zozyka & White Tie, Pozitív Rádió, Dumaszínház: Beliczai Balázs, házigazda: dj. Juhász Laci
2012.09.12. szerda - SASH!/GER/, Supernem, Soerii & Poolek live show!, Dévényi Tibi bácsi, Kozmix, UFO, Magic Cats, Carbovaris, Gyurex, Electric Shock duo, Dumaszínház: Lorán Barnabás, házigazda: dj. Juhász Laci
2012.09.13. csütörtök - TANKCSAPDA, Julia Carpenter, Paddy & the rats, The Grenma, Animal Cannibals, ZUP, Nyughatatlan, 21 Kanyar, Blade, RadioOranzs, Dumaszínház: Kiss Ádám, házigazda: dj. Juhász Laci

Helyszín: Budapest/Infopark/Magyar Tudósok körútja

„BME Egyetemi Napok - Az egyetemi és a fesztiválérzés közös ereje”

Címkék: szórakozás program bme egyetemi napok

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhir.blog.hu/api/trackback/id/tr754758823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása