Ha nem utazol, akkor is érdemes, ugyanis a MÁV Zrt. és a Színes Város Mozgalom közötti együttműködés keretében kap új arculatot a kelenföldi vasúti gyalogos aluljáró bejárati fala. A napokban megkezdett munkában önkéntes diákok ragadnak ecsetet, s megszépítik, festményszerűvé varázsolják a falat.



 

A nemzeti vasúttársaság társadalmi felelősségvállalási programja keretében indított együttműködést a Színes Város Mozgalom városszépítő szervezettel. A mozgalom, illetve az Örökség és Társadalom Alapítvány Pillangóhatás Pedagógiai Programban a munkában diákok vesznek részt, akik alkotó tevékenységükkel hozzájárulnak a városi épített környezet vizuális minőségéhez.

Az együttműködés keretében a MÁV Zrt. a Kelenföld állomás aluljáró mintegy 160 m2-es bejárati felületét biztosítja, a programban részt vevő Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégium diákjai pedig önkéntes munkával építik fel a festési projektet úgy, hogy minden, a falfelület kifestéséhez kötődő tevékenységen külön diákcsoportok dolgoznak.

További képek a facebookon, egészen pontosan itt.

Címkék: máv érdekesség máv start

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhir.blog.hu/api/trackback/id/tr884532716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása