Táncház a Barossban

 2013.11.10. 21:11

November 12-én este nyolckor nyitja meg kapuit a Baross Táncház, ahová minden kedves táncolni vágyót szívesen várnak a szervezők.

A szervezők célja az, hogy magyar ember kultúrájának szerves részét képező néptáncot megismertessék a kollégium lakóival, a kar hallgatóival, és a környékbeli táncosoknak is szórakozási lehetőséget teremtsenek. Már elmúlt évben megszületett az ötlet, de végül csak idén valósulhatott meg.
A program első része a moldvai táncok tanítása lesz. Ez a tánc nem túl nehéz, így azok is könnyedén boldogulni fognak, akik még sohasem táncoltak hasonlót. A második rész főleg azoknak fog szólni, akik már kicsit gyakorlottabbak, itt már nem lesz tanítás, hanem tényleg a hagyományos értelemben vett táncház kerül a központba.
A rendezvényen nem csak a táncolni vágyók, hanem a népzene-kedvelők is jól érezhetik magukat, hiszen a zenét a Sárarany zenekar szolgáltatja egész este. A táncot Herbert Szabolcs és Ország-Sugár Róbert közlekedésmérnök hallgatók fogják tanítani.

baross_tanchaz.jpgAz esemény hivatalos plakátja.

Címkék: ajánló szórakozás bme közlekkar

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhir.blog.hu/api/trackback/id/tr755624865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása