PumpaOktóber utolsó napján átadták Budapest első kerékpáros szerviz-, információs- és találkozópontját. Ez valójában egy szépen kialakított kis pihenőhelyet takar szerszámokkal, pumpával, ivókúttal és padokkal. A park kialakításának tervezésében a Budapesti Corvinus Egyetem mesterszakos tájépítészmérnök-hallgatói is részt vettek, és nagyon ízlésesre sikerült. Helyet kapott egy használt lánctányérokból és láncokból készült installáció is, amin ha megtekersz egy pedált, világít. Ez utóbbi funkció persze teljesen értelmetlen, viszont nagyon jópofa.

A szerszámokat a svéd nagykövetség biztosította, mely immár rendszeresen segít be Budapest közterületeinek megújításában. A szerszámok között megtalálhatunk pumpát, imbuszkulcs készletet, csavarhúzót, csavarkulcsot, gumileszedőt. Reméljük sokáig a helyükön maradnak, ha pedig mégsem, még mindig le tudunk ülni az asztalokhoz.

A kerékpáros szervizpontot itt találod, a további képeket pedig a hajtás után.

SzerszámokKerékpártámaszokAsztalokPedálInstallációAztalokSzínes burkolatok
A képek a szerző felvételei.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhir.blog.hu/api/trackback/id/tr415614452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása