Who the f*** is H.P. Baxxter?!

 2013.09.09. 13:18

Avagy „hoghpbaxxter_scooter.jpgyé van a hal” 2013-ban? 2009, SCOOTER, BME EGYETEMI NAPOK... Csak három gondolat, ami örökre beleívódott Budapest történetébe.

Négy év után ismét az Egyetemi Napok Nagyszínpadán: H.P. Baxxter, a SCOOTER frontembere! A techno koronázatlan királya és a 90-es évek talán legismertebb német együttese a Scooter. A hardcore zenét játszó csapat H.P. vezetésével világszerte több mint harmincmillió albumot adott el, és nyolcvannál is több nemzetközi elismerést gyűjtött be. Folyamatosan vezették a német és az európai toplistákat olyan slágerekkel, mint a Nessaja, J'adore Hardcore, One (Always Hardcore), Faster Harder Scooter és persze a How Much Is The Fish! A szőke frontember a 2009-esnél is nagyobb bulit ígér! Következzen ebből a válogatásból egy meglepetés dal!

További infókért és részletes programokért továbbra is kövesd a www.egyeteminapok.bme.hu-t, és a www.facebook.com/egyeteminapok oldalt.

Jegyek már kaphatók az Eventim hálózatában és szeptembertől az egyetemi kolikban is! Ha pedig szeretnél találkozni és egy igazán keményet bulizni „a kiabáló némettel”, akkor Te is legyél ott a VII. BME Egyetemi Napokon, az Infoparkban 2013. szeptember 19-én 22:30-tól a Nagyszínpad előtt!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhir.blog.hu/api/trackback/id/tr95503311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása