A fenti címszavakból csakis egy dologra asszociálhatnak kedves olvasóink: közeleg a XXXII. Közlekkari Napok!

Az évek során számtalan videó-összeállítás készült, melyek megpróbálják bemutatni a KN hangulatát. Természetesen ezek a válogatások, hangulatvideók nem adhatják át teljes egészében egy külső szemlélődőnek, amit a kari hallgatóknak már hosszú évek óta jelent a rendezvény. A résztvevők számára azonban nagyon sokat jelentenek. Rengeteg szép emléket, barátságot, szerelemet, átbulizott éjszakát elevenítenek fel ezek a képsorok.

A közelgő Kari Napok alkalmából a teljesség igénye nélkül gyűjtöttünk nektek néhány hangulatfokozó kisfilmet. Reméljük, sikerül meghozni a kedvet, és minél többen beszálltok az évfolyamotok csapatába, részt vesztek a játékokban és a bulikban is! Jó szórakozást hozzá!

Egy ráadás videó a végére, egy ismeretlen eredetű alkotás, melyben az elrabolt tavalyi főkormányos jelölt mondja el véleményét a Kari Napokról. :-)


További videókért látogassátok meg a MűTerem Médiakör honlapját, vagy a Közlekkari Napok hivatalos facebook oldalát!

Címkék: sör szórakozás bme közlekkar kari napok baross gábor kollégium

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhir.blog.hu/api/trackback/id/tr595126411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása