Legutóbb frissítve: 18:30-kor.

Délután két órakor kezdetét vette a III. ÖntExpo nevű rendezvény, ahol a Közlekkari öntevékeny körök mutatkoznak be az érdeklődő hallgatóknak. A Közhír a helyszínről tudosít az eseményekről, figyeljétek a blogot, mert folyamatosan frissülünk! Aki esetleg nem értesült volna az ÖntExpo-ról, még nem késett el, késő délutánig itt leszünk és várunk Benneteket!

14:20 Lassanként az összes résztvevő körnek sikerül kitelepülnie a standokra. A MűTermesek szorgalmasan rakják össze a kameráikat, a Bográcskör gőzölgő csilis babbal várja az elsősöket, a Bringakör és a Kertkör is saját eszközeivel jelent meg - a kerékpár és a vasvilla igazán impozáns kinézetet kölcsönöz a szép díszteremnek -; jelen van még a Közlekedésmérnöki Szakkollégium, a Baross Rádió, a Baross Informatikai Szakkollégium, a Hagyományőrző Öntevékeny Kör és végül, de nem utolsó sorban a Közhír szerkesztősége is! Gyertek, gyertek! Várunk minden érdeklődőt a Baross Gábor Kollégium dísztermében! :)

web.JPGKészülődik a Közhír szerkesztőség és a MűTerem Médiakör

15:20 Maroknyi felsőbb éves érdeklődő érkezett az ÖntExpo-ra, minden kör standjánál kérdezősködtek egy kicsit, majd leültek a Közhír olvasósarkába, ahol sok-sok régi Közhír vár Titeket. Néhány régebbi lapszámot most ingyenesen el is vihettek haza! Fotóriporterünk is körbejárt a teremben, ugyanis több kör is érdekes, nem mindennapi díszlettel készült a rendezvényre. A teljesség igénye nélkül: a Közlekedésmérnöki Szakkollégium elhozta a gólyatáborokban nagy népszerűségnek örvendő Jawa Babettát, a Hagyományőrző Kör gyönyörű Szakestélyes korsókat állított ki asztalára, hangulatos gyertyafénnyel megvilágítva. Többen kvízzel és ajándékkal várják a látogatókat! Kövess minket továbbra is! Nézegess fotókat a helyszínről!

web5.jpgJó érzés látni, ahogy néhány felsőbb éves belemélyedt a régi Közhírekbe.

web2.jpgA gólyatábor kedvence.

web4.jpgMunkában a Baross rádiósok.

web3.jpgA bográcskörös lányok finom csilis babbal készültek.

web6.jpgÉrdeklődő a Közhír pultjánál.

17:50 Még mindig tart az ÖntExpo, most egy kicsit megcsappant a résztvevők száma, de néhány új arc mindig van, ki-ki saját érdeklődésének megfelelő kört talál meg a kérdéseivel. A Közhír olvasósarok szerencsére nagy népszerűségnek örvend, szinte folyamatosan foglaltak a fotelek. Továbbra is várunk szeretettel mindenkit!
Aki esetleg csak a HaBárba indult, az is jöjjön be előtte egy negyed órára. :-) Ehettek csilisbabot a Bográcskör jóvoltából, a BISZ-nél megfejthettek egy érdekes rejtvényt, olvashattok régi Közhíreket, mindezt halk zeneszó mellett a rádiósok jóvoltából. (Egy srác éppen most jött ide hozzánk, és közölte velünk, hogy biztosan nem lenne a szerkesztőség tagja, de minden alkalommal szívesen olvassa a Közhírt! - Köszönjük neki ezúton is!)
A szakmai programok iránt érdeklődőket, kézzelfogható mérnöki ismereteket kutatókat továbbra is várja a Közlekedésmérnöki Szakkollégium, a hagyományok tisztelőinek pedig a Hagyományőrző Öntevékeny Kör tagjai adnak felvilágosítást a kör munkájáról, a Szakestélyek történelméről és céljáról.

Minden öntevékeny kör csak arra vár, hogy gyertek, és tegyétek fel a kérdéseiteket, lépjetek be hozzájuk, alkossatok valamit az utókornak! Gyertek hát el a díszterembe!

7.JPGGyorsan fogy a csilis bab.

9.JPGÉrdeklődők a Baross Rádió csapatánál.

10.JPGÁltalános látvány a Közhír pultjából. :-)

18:30 Nagyjából még két tucatnyian lehetnek a díszteremben, lassan minden öntevkör tagjai elkezdenek pakolni. Nemsokára mi is szedjük a sátorfánkat. Jó hangulatú, eredményes ÖntExpot zártunk. Ha bármi kérdésetek lenne az öntevékeny körökhöz, az elérhetőségeiket megtaláljátok a www.kozlekkar.hu címen a Közösségi élet menüpontban. Találkozzunk jövőre is!

Címkék: szórakozás program közlekkar

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhir.blog.hu/api/trackback/id/tr695096509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása