Kedves Olvasóink!

Nyilvánvalóan feltűnt Nektek az a sajnálatos tény, hogy a Közhír archívum egy időre megszűnt létezni az interneten, azonban hosszas anyaggyűjtés és informatikai háttérmunka eredményeképpen a régi Közhír lapszámok mától újra elérhetők a Közhír archívumban (a kozhirarchiv.bgk.bme.hu címen)!

kozhir_archivum_1.jpg
Egyelőre még csak pár évre visszamenőleg találjátok meg az újságokat, de érdemes visszatérni, hiszen az oldalt folyamatosan frissítjük, felkerülnek majd a legújabb számok, valamint a kuriózumnak számító, több tíz éves Közhírek is. A továbbiakban szeretnénk még kényelmesebbé tenni azok életét, akik szívesen böngészik a régebbi számokat, a jelenleg igen nagy méretű (akad, amelyik 40-50 MB) fájlokat kisebb méretűre cseréljük, így sokkal gyorsabban tudjátok letölteni kedvenc újságotok múltbeli darabjait!

Higgyétek el, érdemes beleolvasni néhány számba, hiszen nagyon sok érdekes, szórakoztató történetet találtok karunkról, oktatóinkról, felsőbb éves kollégáinkról, mára hagyománnyá váló rendezvényeinkről. Tegyetek kellemes időutazást a néhány évtizeddel ezelőtti múltba, ahol a maitól merőben eltérő hangulat lengte körül az egyetemi éveket.

Remélem, hogy sikerült felkeltenem az érdeklődésed, és rendszeres látogatónk leszel! Jó böngészést kívánok szerkesztőségünk nevében!

Címkék: szórakozás érdekesség közlekkar

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhir.blog.hu/api/trackback/id/tr84766548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása