EFOTT élményvadászat!

 2012.07.11. 11:39

Ott voltál az EFOTT-on és vannak emlékeid? Ha igen, oszd meg velünk! Várjuk élményeiteket a Közhír Facebook oldalán, valamint a kozhir@kozlekkar.hu e-mail címen. A legjobbakból szemezgetünk és összegezzük kicsit, hogy mulatnak az igazán közlekes fesztiválarcok! A beküldők közt egy exkluzív kézfogást sorsolunk ki, valamint a játék végén gazdára talál egy igazi "gratulálok, megnyerted a főnyereményt!" mondat egyenesen a Közhír főszerkesztőjétől! ;)

Nem tudod épp merre jártál a fesztiválon? Segítségedre lehetnek a MűTerem által készített képek, és videók. Ahogy azt láthattátok, a kamera mindvégig forgott, az idiótábbnál idiótább kérdések pedig repkedtek a fesztiválozók és a riporterek közt. Nos a képeket már tudjátok ti is böngészni, a videók megvágásán pedig dolgozik a csapat. Mi már könnyesre röhögtük magunkat, igyekszünk minél hamarabb bemutatni nektek a legjobb felvételeket az EFOTT-ról!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhir.blog.hu/api/trackback/id/tr434644253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása