Vacsorázz meg a hazaút alatt!

 2012.02.21. 13:27

Nincs pénteken órád és netán már csütörtökön hazautazol? Ezen a héten válaszd az Utasellátó étkezőkocsikkal közlekedtetett InterCity járatokat! A MÁV-START Zrt. idén is csatlakozik az immár 7. alkalommal megrendezésre kerülő, népi hagyományt idéző Torkos Csütörtök akcióhoz.

A személyszállító vasúttársaság február 23-án, csütörtökön közel 50 járat étkezőkocsijában várja szeretettel utasait a Torkos Csütörtök elnevezésű program alkalmából. Az utasok számára  a vasúttársaság a belföldi InterCity vonatokban és a nemzetközi viszonylatban közlekedő étkezőkocsikban 50 %-os kedvezményt nyújt az étlapon szereplő kínálatból. (Az engedmény az Utasellátó étkezőkocsikban elfogyasztott ételek és egy hozzá választott ital árára vonatkozik.)

Torkos Csütörtök napján a vasúttársaság széles étel- és italkínálattal várja az utasokat, akik belföldön Pécsre, Debrecenbe, Miskolcra, Nyíregyházára valamint Budapestre utazva vehetik igénybe a sajátos atmoszférájú étkezőkocsik kedvezményes szolgáltatásait.

Fontos megjegyezni, hogy a kedvezmény csak a hazai étkezőkocsikban, nemzetközi járatok esetén pedig a határállomásig vehetőek igénybe. (RailJet-eken, egyéb, belföldi forgalomban is megforduló külföldi kocsikban nem)

Keresd az Utasellátó logót!

Jó utat, jó étvágyat!

(A képek forrása: www.vagonweb.cz)

Címkék: utazás máv máv start

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhir.blog.hu/api/trackback/id/tr134156229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása