Idén nagyot tartolt a Brains: márciusban megjelent lemezük átütő siker lett, a nyáron rengeteget koncerteztek és külföldi nagy sztárokkal csinálnak közös bulikat és klippet is. A BME Egyetemi Napokon szeptember 17-én, kedden 22:30-tól láthatjátok őket a Nagyszínpadon.

A zenekart 16 éve alapították és a Brains nevet is ekkor találták ki, de a mai végleges formáció kb. 3-4 éve alakult ki. Kéri Andris – Colombo – , a csapat frontembere is akkor csatlakozott a jelenlegi felálláshoz. Ugyancsak ekkor kezdték kialakítani a változatos hangzásvilágot, azaz drum and bass-, braekbeat-, elektro- és raggae dallamok keverékét. Innen datálható a Brains ismertsége, belföldön és külföldön egyaránt. A 2013-as év legütősebb lemeze, Brains-Full Range.

brains.jpg

További infókért és részletes programokért továbbra is kövesd a www.egyeteminapok.bme.hu weboldalt, és persze csatlakozz a www.facebook.com/egyeteminapok klubhoz is!
Jegyek már kaphatók az Eventim hálózatában. Amit pedig nem szabad elfelejteni: a VII. BME Egyetemi Napokon, az Infoparkban 2013. szeptember 17-én 22:30-tól a Nagyszínpadon a Brains!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhir.blog.hu/api/trackback/id/tr445503289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása