image.aspx.jpgA Continental AG – amely a világ egyik legjelentősebb autóipari rendszerbeszállítója – május 12-én megnyitja egy napra Veszprém mellett megépített tesztpályáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem diákjai számára ahol az érdeklődők megismerkedhetnek a világszínvonalú tesztpályával. A szakmai programon kívül több szórakoztató programlehetőség közül választhatnak a kilátogató diákok.

Kép forrása: MTI

2012. május 12-én a Continental a TesztFeszt rendezvény keretein belül 1 napra megnyitja tesztpályáját – több egyetem közt – a Budapesti Műszaki Gazdaságtudományi Egyetem diákjai számára. A tesztpályán folyó fejlesztési folyamatokat üzleti és technológiai szempontból vállalat hét pecsétes titokként kezeli, de idén május 12-én arra lehetőséget nyújt az érdeklődő diákok számára, hogy megismerkedjenek egy világszínvonalú, napi használatban lévő tesztpályával. 

Az esemény keretein belül a diákoknak lehetőségük van hivatalos tesztpilóták mögött kipróbálni a tesztpályát, ahol két különböző autóval mehetnek végig. Először azokkal a járművekkel próbálhatják ki a pályát, amelyen működnek a tesztpályán fejlesztett menetstabilizáló rendszerek, ezt követően pedig olyan autóval viszik körbe az érdeklődőket, amelyen ezek a rendszerek ki vannak kapcsolva.

Az eseményen megjelenik a Totalcar két népszerű műsorvezetője is, ahol az adás egy blokkját forgatják az eseményről, így beleshetünk a méltán kedvelt autós magazin kulisszatitkaiba. Az adást viszontláthatjuk a többek közt TV2-n, és a Totalcar.hu-n

A tesztutazáson kívül a merészebb diákok kipróbálhatják a Totalcar által vezényelt új vezetéstechnikai, ügyességi pályát, az Extrém Rutint, ahol erős, hátsókerék meghajtású autókkal kell driftelni, kézifék segítségével parkolni. Pályán kívül is sok szórakoztató program várja a diákokat, akár paintball-ban is kipróbálhatják magukat a teszt pálya melletti füves placcon.

A Continental ezen felül szakmai workshopokat tart, az eseményen részt vesznek a vállalat fejlesztőmérnökei, így első kézből kaphattok információt a különböző biztonságtechnikai fejlesztések folyamatairól. Emellett a különböző Continental központok HR szakembereit is megtaláljátok, akik friss gyakornoki-, és állás lehetőségeket ajánlanak az ellátogató diákoknak. A Continental szeretettel várja az autóiparban elhelyezkedni szándékozó Villamosmérnöki, Gépészmérnöki, és Közlekedésmérnöki Karra járó hallgatókat.

A Continental gondoskodik a diákok lejutásáról és ebédjéről. Az eseményre előzetes regisztrációval lehet jelentkezni, amelyet a Continental TesztFeszt oldalon értek el a Facebook-on, a Continental TesztFeszt eseményen keresztül, vagy e-mailen a tesztfeszt@akcio360.com email címen, ez esetben fel kell tüntetni a jelentkező milyen karon, szakon tanul.

Szeretettel várnak minden érdeklődőt a szervezők!

10116033-conti.jpg


Címkék: ajánló szórakozás program autó vezetés

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhir.blog.hu/api/trackback/id/tr904471012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgenlandi opelos 2012.04.27. 09:58:52

"Közép-Európa első tesztpályája" - Biztos vagy benne? Rába Ringről nem hallottál?
süti beállítások módosítása