lakogyules_01.jpgA Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Hallgatói Képviselete első ízben rendez "Lakógyűlést" a Baross Gábor Kollégium Dísztermében 2012. szeptember 18-án 18 órai kezdettel. A gyűlésen nem csak a kollégium lakói vehetnek részt, a szervezők sok szeretettel várnak minden érdeklődőt, bárki felteheti kérdéseit a hallgatói képviselőknek, illetve az éppen jelen lévő kollégiumi mentor(ok)nak, akik legjobb tudásuk szerint azonnal válaszolni fognak. A gyűléssel a Hallgatói Képviselet bátorítani szeretné a hallgatókat, érdeklődőket, hogy ha bármilyen kérdésük, problémájuk van, nyugodtan fordulhatnak hozzájuk, továbbá hogy a nagyobb tömegeket érintő kérdésekre a helyszínen választ kapjanak az érintettek. Gyere el Te is, és tedd fel a kérdéseidet!

(Ha érdekel a Lakógyűlés, de valamilyen okból kifolyólag nem tudsz elmenni, olvasd el beszámolónkat a Közhír szeptemberi számában!)

Címkék: bme közlekkar

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhir.blog.hu/api/trackback/id/tr774779395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása