Egyetemi Sportnap 2013.09.16.

 2013.09.09. 14:37

2013. szeptember 16-án immár 7. alkalommal kerül megrendezésre az Egyetemi Sportnap a BME Testnevelési Központ és az Egyetemi Hallgatói Képviselet (EHK) közös szervezésében.

A Sportnap évről évre szélesebb hallgatói rétegeket vonz, és egyre több embert mozgat meg a Bogdánfy úti Sporttelepen és a BME Sportközpontban egyaránt. A rendezvény nem titkolt célja, hogy a BME-n kívül további felsőoktatási intézmények hallgatóit is bevonja, ezzel még jobban erősítve az egyetemi sportéletet, a testmozgás fontosságát és a közösségi kapcsolatokat is.
Sportnap_webre_legujabb.jpg

A sportnapról további információ a www.ehk.bme.hu oldalon, illetve az esemény facebook oldalán.

A rendezvényen olyan nagy nevű sportolók is tiszteletüket teszik, mint Cseh László (úszó), Hirling Zsolt (evező/kajak) vagy Varga Tamás (evező/kajak), akiket Molnár Mátyás, a Sport TV műsorvezetője kérdez majd a jelenlévők előtt a sportéletről.
A diákok a megszokott versenysportokon (foci, kosár, röpi) túl számtalan szabadidősport közül (lasertag, floorball, rodeo bika, falmászás, roller, sakk, darts, fekvenyomás, zumba, spinnig, stb.) választhatnak, a szervezők ezen felül érdekes bemutatókkal (amerikai foci, pom-pom, kettlebell, stb.) várják  az érdeklődőket.

Megnyitó: 9:00, BME Sporttelep (Bp, XI. Bogdánfy út 12.)
Díjátadó: 17:00, BME Sporttelep

Jelentkezni ITT lehet!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhir.blog.hu/api/trackback/id/tr565503441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása