A VII. BME Egyetemi Napokon, az Infoparkban zárja az idei fesztiválszezont a Tankcsapda. 2014. nyaráig ez lesz az utolsó fesztivál fellépésük a fővárosban.

„Az elmúlt két évben mindig jól éreztük magunkat a BME Napokon, köszönhetően a lelkes fogadtatásnak és, hogy maximálisan jó a szervezés. A Rockmafia Turné keretén belül érkezünk, így aki eljön a bulira jó pár új dalt is hallhat a tavaly megjelent, azóta már gyémántlemezzé vált Rockmafia Debrecen albumról – nyilatkozta kérdésünkre Lukács Laci, a zenekar frontembere.

tankpromo2013-1.jpg
A Tankcsapda a legnépszerűbb zenekarok egyike. Az elmúlt években egyre több fiatal élvezi a koncertjüket a BME Egyetemi Napokon. A jövőre 25 éves zenekar számtalan slágert, több mint ezer koncertet tudhat már maga mögött, de még mindig tud újat mutatni. Hallgassátok meg az egyik idei nagy slágerüket: Tankcsapda - Lejárt lemez
További infókért és részletes programokért kövesd a www.egyeteminapok.bme.hu weboldalt, és persze csatlakozz a www.facebook.com/egyeteminapok klubhoz is! Jegyek már kaphatók az Eventim hálózatában.

Címkék: ajánló szórakozás fesztivál bme

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhir.blog.hu/api/trackback/id/tr125496689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása