Elindultunk!

 2012.02.20. 09:33

Kedves olvasóink!

Bizonyára többen is észrevettétek már a februári szám címlapjáról vagy az oldalak aljáról, hogy a Közhír Blog elköltözött. Ezen sorok olvasása közben már biztosan azt is észrevettétek, hogy nem csupán a webböngészőtök címsora változott meg, hanem új kinézetet és remélhetőleg új lendületet is kapott blogunk. A mai nap egy tesztüzem, jelenleg mi is tapogatózunk, és alakítjuk az oldalt, ezért kérjük, legyetek türelmesek. Szerkesztőségünk törekedni fog arra, hogy ezentúl mindig friss infókat és érdekes cikkeket böngészhessetek a megújult Közhír Blogon. Reméljük, az új internetes felület mindnyájatok tetszését elnyeri, és legalább olyan lelkesen fogjátok olvasni az itt megjelent cikkeket, mint az újságot.

Amennyiben észrevételetek, megjegyzésetek, kritikátok támad, netalántán írnátok a blogra vagy az újságba, elértek minket a kozhir@kozlekkar.hu e-mail címen, vagy személyesen bárhol, bármikor.

Kellemes böngészést és sikeres tanulmányokat kíván a Közhír csapata!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhir.blog.hu/api/trackback/id/tr814143609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása