Megjelent a Közhír!

 2012.09.28. 18:10

kozhir_75_1.jpgKedves olvasóink, örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a Közhír legújabb, szeptemberi számát megtaláljátok az egyetem St, J épületének aulájában és a Baross Gábor Kollégiumban, a forgóvillával szemben. A mai naptól a PDF változat is elérhető a Közhír blogon.
Olvassátok suli előtt vagy után (esetleg órák alatt), zh-ra készülés közben, HaBár buli előtt, szóval bármikor! Ha tetszett valamelyik cikk, írd meg, nekünk is jól esik az elismerés! Ha valami nem tetszett, vagy bármilyen véleményt fogalmaznál meg, akkor is írj! Az újságot nektek készítjük, ezért csak akkor tudjuk, hogy jó munkát végzünk-e, illetve csak akkor tudunk fejlődni, ha visszajelzést kapunk tőletek! E-mail címünk: kozhir@kozlekkar.hu.
Jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozhir.blog.hu/api/trackback/id/tr864808756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása